Tovarăși, așezați-vă liniștiți la locurile voastre!

Încă un masacru al teroriștilor islamo-fasciști, încă un atac de apoplexie pentru elitele noastre politice și culturale. A, nu, nu de islamo-fasciști se tem ele, ci de ceva cu mult mai periculos: ele se tem de hoardele albe și creștine. Adică de noi.

Nici nu s-au răcit bine corpurile celor asasinați cu sânge rece și din evlavie fierbinte, că ni se spune pe toate canalele să stăm liniștiți la locurile noastre: multiculturalismul funcționează, Islamul este religia păcii, imigrația necontrolată dă gust și culoare, să nu cumva să stricăm noi totul!

Da, este nasol că au murit niște oameni nevinovați, dar în fiecare zi mor mai mulți copii sufocați cu piese de Lego, așa că nu trebuie să facem prea mult caz. Iar Islamul este o religie ca oricare alta și nu un sistem complet, religios, politic, economic și militar profund incompatibil cu libertatea născută în sânul civilizației iudeo-creștine.

Hoardele albe și creștine – adică noi – sunt Hulk-ul pe care se chinuie elitele noastre să-l țină sub control în fiecare zi, iar cu ocazia câte unui masacru islamo-fascist trebuie să facă și ore suplimentare ca să reușească. Dar dacă nu ele, atunci cine?

Dacă nu ar fi ele, atunci ne-am dezlănțui, că doar asta facem noi. Trebuie să fim ținuți în frâu, altfel i-am alunga pe toți musulmanii și am da foc la toate moscheile, am distruge toate cuceririle Revoluției. La naiba, am face încă o Cruciadă, că doar asta facem noi, nu?

În zilele care vor urma, mai bunii noștri ne vor predica să fim cuminți, să nu ne dăm în petec, să nu votăm „extrema dreaptă”, ne vor spune că nici noi nu suntem cu nimic mai buni decât islamiștii. Mă rog, nu știu ultima dată când au asasinat niște teroriști creștini, evrei sau budiști întreaga redacție a unui săptămânal, dar dacă nu se întâmplă este doar pentru că suntem ținuți sub control de către cei care știu mai bine, nu pentru că am fi noi altfel.

Mai bunii noștri se tem că nu suntem în stare să facem diferența între musulmanii obișnuiți și islamiști, dar am niște întrebări de simplu cetățean pentru cei care se tem atât de tare să nu explodăm cu ură:

  • dacă am fi musulmani și nu creștini, ar mai scoate religia din școli?
  • dacă am fi musulmani și nu creștini, ar mai impune cofetarilor noștri să facă torturi de nuntă pentru homosexuali?
  • dacă am fi musulmani și nu creștini, ne-ar mai aduce milioane de imigranți de altă credință și neintegrabili?
  • dacă am fi musulmani, nu creștini, ne-ar mai spune ce să facem?

Întreb, nu dau cu parul!

comments

Ştefan Bârgăoanu

Ştefan Bârgăoanu

Căsătorit, tată a doi copii. Softist (nu sofist) din 1998, Agile coach. Pasionat de Agile, Conservatorism și muzica bizantină.

More Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Ştefan Bârgăoanu
About Ştefan Bârgăoanu 12 Articles
Căsătorit, tată a doi copii. Softist (nu sofist) din 1998, Agile coach. Pasionat de Agile, Conservatorism și muzica bizantină.

1 Trackback / Pingback

  1. Industria non-sensului | Clubul libertății

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.