Nu ieșiți în stradă că vă fac mineriadă!

Din ciclul “nici un deceniu fără o mineriadă”, Ponta pare decis să continue tradiția instituită de bunicul său politic, pe numele adevărat Ion Ivanovici, politician de extracție kominternistă. Atracția pentru lupta de clasă se manifestă acut și în anul de grație 2015, la un sfert de veac de când chipurile am scăpat de comunism.

Pe principiul “dacă nu merge ia un ciocan mai mare”, astăzi logica numerelor sună așa în mintea pițiponcului aburcat la pupitrul găștii de interese numită PSD: ei 1 000, noi 10 000, ei 10 000, noi 100 000. Hei-rup! Hei-rup! În subliminal, procurorul ratat Ponta încearcă să ne spună că la fiecare zece oameni responsabili, care ar putea să iasă în stradă să-și manifeste legitim nemulțumirea că sunt reprezentați la vârf de o bandă de infractori, se vor găsi alți o sută care să-i ciomăgească pe primii, așa, de control, pentru simplul fapt că există.

Ponta este urmașul legitim al dinastiei de tip stalinist Iliescu-Năstase, cu toată pleiada de penali și sforari ai vechiului sistem. Este evident acum ce zace de fapt în capul iresponsabilului, când vine vorba să se agațe de putere precum pisica de perdea: “nu ieșiți în stradă că vă fac mineriadă!”. Paradoxal, printre toate minciunile debitate, la asta în mod particular îl cred fără rezerve.

PS Blaga ar face bine să-și țină oamenii acasă, nici el nu e mai breaz! Sper să nu ne trezim iar la Universitate cu revoluționari închiriați cu ora.

comments

Augustin Ofiţeru

Augustin Ofiţeru

Antreprenor în domeniul energiei alternative, doctor în biochimie al Academiei Române. Bucureşti.

More Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Augustin Ofiţeru
About Augustin Ofiţeru 17 Articles
Antreprenor în domeniul energiei alternative, doctor în biochimie al Academiei Române. Bucureşti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.