Let’s rock this country!

Claudiu Crăciun, băiețică al sistemului, lector SNSPA, lasă dracului goarna aia comunistă cumpărată de Voiculescu! Ești penibil! Vino și strigă fără amplificare, ca noi toți ceilalți!

B1TV, sunteți niște jegoși! Nu mai dați pe post toți retardații cu trei dinți și cu ochii bulbucați de aburii alcoolului, care se înfig în fața camerelor! Cum îi găsiți voi pe ăia trei într-o mare de 25000 de oameni nu știu! Am înțeles, ordinul pe unitate este Guvern PNL, dar cu niște strâmbe ce vor genera dezbinare, subiectele alea stupide care trec pe lângă problemă, gen “vrem spitale nu catedrale”. Cică s-ar exclude reciproc. Fleoșc! V-ați țicnit de tot? Nu e despre asta. Banciu, capisci? Este despre căderea unui Guvern la presiunea străzii (unul pe care nu l-au dat jos nici cele mai dure lovituri politice). Cei ce vor veni, indiferent dacă sunt “ai voștri” sau nu, vor păți la fel dacă sunt la fel de inconștienți ca ăștia!

Pippidi, lasă “listele de revendicări” și vezi dacă ți-au intrat banii pe luna asta de la finanțator. Societatea civilă mercenară face liste! Limitează-te la ce se strigă în stradă în mod spontan!

Galeriile din fotbal, nu mai răspundeți la comenzi, gândiți cu propria minte! Trimiteți-i la plimbare pe ăia cu telefoanele și SMS-urile!

Iar voi, toți ceilalți, lăsați telecomenzile și veniți în stradă dacă vreți să vedeți care e realitatea, ce stare de spirit este și ce fel de oameni sunt acolo.

Și ar mai fi ceva: piața asta nu are nevoie de lideri. Aveți decența și lăsați-o așa, fără de lideri și cât mai haotică. E suficient de ordonată și decentă așa cum e! Turcescu, Tapalagă, se aude?
Nu mai instituiți centre de comandă! Nu deturnați spre scopuri partinice totul, așa cum ați făcut-o în 2013!

P.S. Anticipate fără prag electoral. 300 de partide de câte trei oameni să-și câștige câte un colegiu. Prag electoral minim – una bucată parlamentar/partid. Să mai vedem și atunci majorități de tip USL, dacă se va putea!

Foto: Alberto Groșescu

comments

Augustin Ofiţeru

Augustin Ofiţeru

Antreprenor în domeniul energiei alternative, doctor în biochimie al Academiei Române. Bucureşti.

More Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Augustin Ofiţeru
About Augustin Ofiţeru 17 Articles
Antreprenor în domeniul energiei alternative, doctor în biochimie al Academiei Române. Bucureşti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.