Domnilor inspectori, erau urzici, nu canabis

Dragi antreprenori români, stimați oameni din clasa de mijloc care v-ați gândit să deschideți o afacere cinstită, acum vă este clar?

Vă este clar că neimplicarea voastră în politică a lăsat loc pentru tot felul de puturoși și oportuniști, hoți și șmenari care acum vă poartă sâmbetele, doar pentru faptul că sunteți altfel decât ei? Că ați avut curajul să riscați totul pe când ei nu au riscat nimic niciodată și nu au muncit nimic niciodată, dar au dus și duc un trai de lux? Pe spinarea voastră și a celor care muncesc în astfel de afaceri, evident.

Vă este clar că au pus tunurile ANAF pe voi pentru a ascunde ordinul politic dat de șefii lor de a nu se lega de averile politrucilor condamnați pentru furt și șpăgi, astfel realizându-se Marea Spălare a Averilor Dobândite prin Furt?

Vă este clar că Ponta, în nimicnicia lui, se răzbună pe voi, pe noi, pentru faptul că dăm în ei cu DNA, iar el dă în voi cu ANAF, vrând să arate astfel că toți sunteți corupți, nu numai el și restul politicienilor?

Vă este clar că excesul de zel comandat de Ponta și ai lui se face pentru a compromite ideea de justiție și anti-evaziune, nelegându-se de protejații politic din industria alcoolului, a produselor de panificație etc., ci de zarzavagii, mici buticuri sau magazine de cartier?

Vă este clar că trebuie să vă implicați și să vă uniți în organizații civice, profesionale sau chiar politice pentru a lupta cu hidra mafiotă aflată la putere?

Întrebări retorice, nu prea mă aștept la răspunsuri… dar vă dau material de studiu, poate vă pune pe gânduri și acționați cumva. Următoarele victime ale abuzurilor ANAF puteți fi chiar voi.

http://www.nasul.tv/2015/03/29/bilet-de-la-un-bou-platitor-de-taxe-si-impozite-pentru-anaf/

http://www.gandul.info/stiri/un-restaurant-amendat-de-anaf-cu-10-000-de-lei-pentru-o-sticla-de-palinca-14076231

http://www.biziday.ro/2015/03/29/de-ce-un-inspector-fiscal-corupt-nu-si-ar-putea-dori-scaderea-tva/

http://adevarul.ro/locale/focsani/anaf-dat-lovitura-reusit-marea-confiscare-urzici-5-lei-1_5517bfc4448e03c0fd037ce4/index.html

http://cioaravopsita.ro/evaziunea-cu-covrigi-moartea-economiei-romanesti/

http://atelierhoreca.ro/reprezentantii-restaurantelor-au-cerut-anaf-controale-corecte/

Surse foto: adevarul.ro, atelierhoreca.ro

comments

Lucian Pavel

Lucian Pavel

48 de ani, mândru tată de băiat și fată; specialist tipograf, cu o experiență de peste 28 de ani în Desktop Publishing (DTP), pre-press în offset și flexografie, supervizare grafică; om de dreapta, anti-comunist și conservator. Ieșean get-beget, crescut, educat, format în urbea teilor lui Eminescu.

More Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Lucian Pavel
About Lucian Pavel 14 Articles
48 de ani, mândru tată de băiat și fată; specialist tipograf, cu o experiență de peste 28 de ani în Desktop Publishing (DTP), pre-press în offset și flexografie, supervizare grafică; om de dreapta, anti-comunist și conservator. Ieșean get-beget, crescut, educat, format în urbea teilor lui Eminescu.

1 Trackback / Pingback

  1. Nasul TV » Domnilor inspectori, erau urzici, nu canabis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.