Corectitudinea politică, identitatea de gen sau cum să ucizi copilăria!

Vizualizări: 4,157

Citesc și mă minunez:

SUA

„Din toamna anului 2017, toate instituțiile publice de învățământ din statul american Washington vor începe să le predea copiilor, începând de la grădiniță, că „genul” este un „construct social” și că există „multe moduri de exprimare a genului”, ca parte a programei recent aprobate privind „identitatea personală”.

 Se vor preda „identității personale de gen” și diferența dintre atingerile „sigure” și cele „nedorite”. (Cultura vieții)

Germania

Proiect în parlament – „Campanie pentru acceptarea diversității sexuale și de gen, autodeterminare și contra homo – și trans-fobiei în Brandenburg”  (Cultura vieții)

Ok!  Oricât de aberante ar fi aceste ideologii gender, ele sunt considerate de către promotorii lor (înțeleg că sunt peste  60 de genuri diferite!) ca fiind „corespunzătoare unor identități și înclinații”.

Dar nimic nu se compară cu uimirea (mai degrabă șocul!) cauzat de un articol citit în „The Guardian”, referitor la noul trend în filmele Disney. La solicitarea fanilor,  în partea a II a a filmului de animație „Frozen”, personajul principal, Elsa, mult îndrăgita prințesă aflată singură în palatul ei de gheață, s-ar putea să aibă: „o iubită”!

În acest sens, s-a lansat chiar o campanie „Give Elsa a girlfriend!” cu scopul de a sensibiliza opinia publică, creatorii de la Holywood și societatea în general,  că este timpul să schimbăm paradigma. Gata cu prințul frumos pe cal alb, care vine o ia în brațe pe prințesa noastră și o duce în castelul lui, unde trăiesc fericiți și astăzi! E demodat! Asta mergea așa…prin Evul Mediu. Acum suntem în Transgender Era! Prințul nostru musai să fie „prințesă lesbiană” pride, sau transgender, sau transsexual, sau unul din alea 60 de genuri, oficiale sau neoficiale!

Dar ce te faci cu copiii educați în stil clasic (desuet pentru militanții culturii gay) care aflați în fața unor prințese lesbiene, nu vor înțelege nimic din toată porcăria „corectă politic”. Vor întreba: da’ ce s-a întâmplat cu prințul nostru? Iar noi, părinții, vom fi obligați să le răspundem conform teoriilor „noilor construcții sociale” că  este o chestiune de alegere, de diversitate sexuală, de identitate personală, nu că ar fi vorba despre niște inși care și-au făcut un scop în viață să „educe” populația retrogradă ca mine și ca alții! Dacă Elsa vrea o „prietenă”, trebuie să-i oferim una! Păi se poate să rămână sărmana prințesă fără soață? Orice pentru fericirea ei, nu-i așa? Că doar așa se termină toate poveștile: „Și au trăit fericiți (fericite, în cazul de față), până la adânci bătrâneți!”

Doar că un copil crescut cu povești de dragoste cu prinți, prințese, cavaleri, domnițe, va avea o mare nedumerire încercând să înțeleagă ce se întâmplă. De ce poveștile mamei nu mai seamănă cu poveștile Disney?  Oare unde și cine a greșit, căci ceva nu se leagă! Ori mama e dusă cu pluta, ori lumea a luat-o razna! Ori nu există mami, tati, masculin, feminin, prinți, prințese, ori ele există și el, copilul, a fot mințit! De dragul corectitudinii politice, ucidem ultima fărâmă de inocența din sufletul copiilor!

Mozaicul acesta cultural pe care vor cu orice preț să ni-l vâre pe gât mai „luminații” lumii nu va prinde peste tot. Există locuri (și România este unul dintre aceste locuri) unde cultura gay/gender,  nu va prinde! Nu la fel ca în occident. Aici valorile clasice, creștine sunt încă adânci și experimentele de acest fel vor fi sortite eșecului. Aici, copiii, căci lor li se adresează toate aceste tentative, mai spun „Îngerașul” la culcare, (încă) mai sunt crescuți de părinți și bunici, nu de instituții „binevoitoare” în a-i educa pe micuți într-ale vieții multiculturale! Copiii noștri încă se mai joacă de-a mama și de-a tata și vor să fie prinți și prințese adevărate nu travestiți/transgenderi/transsexuali/gay/pride sau altceva!

Poveștile Disney nu sunt sau nu ar trebui să fie despre identitatea sexuală, sau identități culturale pe bază de opțiuni sexuale existente sau inventate! „Noua educație sexuală” (obligatorie, mai nou!),  să fie lăsată pentru mai târziu când vor putea înțelege  ce se întâmplă cu lumea. Sunt prea mici, prea inocenți pentru asta! Scopul filmelor este altul: acela de a le crea un univers frumos, unde tiparul clasic mama-tată, bine – rău, frumos-urât, este  același cu cel primit din educația la care inevitabil, se raportează. Altfel nu vor mai înțelege nimic! Ori educația, cel puțin pentru marea majoritate, este  încă cea clasică!

 Accept faptul că nu suntem la fel și îmi educ copiii mei să accepte și să respecte lucrul acesta, să-i  fac să înțeleagă ca există și alte persoane diferite, cu idei, preocupări diferite, însă acceptarea asta e nevoie să vină natural, organic, nu forțat.

Agenda gay, atât de îmbrățișată și susținută de campionii corectitudinii politice de la Bruxelles, Washington și în general  din occident, impusă cu forța în Est și în restul lumii, va avea însă exact efectul contrar.  Nu va fi acceptată, iar lumea scandalizată, o va respinge!

Din păcate, promotorii ei nu se vor opri aici, la „acceptare”. Scopul lor este altul: vor dori impunerea agendei minorității gay, (căci asta sunt, o minoritate), majorității. Vor ca agenda lor să devină politică de stat. Vor dori modificarea constituției, a noțiunii de căsătorie, vor dori adopții, etc. Și ca să obții ceea ce dorești, o iei sistematic, mai întâi prin educarea populației (copiii fiind cel mai ușor de convins!). Apoi se va trece ușor de la acceptare/tolerare la impunere! Nu mai e mult! Acesta e doar începutul!

comments

Adela Mîrza

Adela Mîrza

Expert în Studii Europene. Absolventă a Facultăţii de Studii Europene din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. Conservatoare convinsă, căsătorită, doi copii. Preşedinte al Asociației Clubul Libertății. Președinte interimar al Partidului M10. Locuieşte în Cluj.

More Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Adela Mîrza
About Adela Mîrza 3 Articles
Expert în Studii Europene. Absolventă a Facultăţii de Studii Europene din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. Conservatoare convinsă, căsătorită, doi copii. Preşedinte al Asociației Clubul Libertății. Președinte interimar al Partidului M10. Locuieşte în Cluj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.