Şcoala cantină, tribunal şi batalion disciplinar

Scoala cantina

Vizualizări: 2,333

În şcoala, poreclele sunt interzise de astăzi prin lege. Legea Educaţiei Naţionale a fost completată cu o secţiune care prevede expres definirea şi prevenirea bullying-ului, asistenţa psihologică, dar şi formarea şi informarea personalului didactic cu privire la problemele care decurg din acest tip de comportament.

După ce au distrus autoritatea profesorului la clasă prin discreditare sistematică și invocarea metodelor moderne de educație care nu permit sancționarea greșelilor întru neafectarea psihică a răzgâiatului, proștii neamului din parlament, împinși din spate de „ilaminații” ghiftuiți cu fonduri întru progresul social, eventual printr-un mare salt înainte, bagă miliția în școală să amendeze poreclirea.

Rămân și bănuți pentru formatorii profesorilor la cursurile anti-hărțuire.
Avem școală cantină pentru combaterea abandonului școlar și școală tribunal și batalion disciplinar, că pedagogia nu mai e suficientă întru combaterea și prevenirea violenţei psihice, adică și a poreclirii. Păi, să dăm afară profesorii și să-i înlocuim cu bucătari și polițiști.

Trist e că o astfel de tâmpenie, ca legea de azi, votată în unanimitate de parlament, e aplaudată de mame și mami implicați și foarte activi la ședințe (specie becisnică tot mai prolifică).
Să meargă bănuțu la formatori, că tâmpenii de băgat pe gură la binevoitori fără minte sunt cu carul!

comments

Florin Drăgan

Florin Drăgan

42 ani, căsătorit, absolvent al Facultăţii de Comerţ la A.S.E., al Facultății de Drept la U.E.B, absolvent al cursurilor TRENDS la IST Studies Atena, expert accesare fonduri europene.

More Posts

Follow Me:
Facebook

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Florin Drăgan
About Florin Drăgan 35 Articles
42 ani, căsătorit, absolvent al Facultăţii de Comerţ la A.S.E., al Facultății de Drept la U.E.B, absolvent al cursurilor TRENDS la IST Studies Atena, expert accesare fonduri europene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.