Echipa

Adela Mîrza

Adela Mîrza

37 ani, căsătorită, doi copii, absolventă a Facultăţii de Studii Europene din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, specialist marketing în cadrul companiei TETAROM SA şi preşedinte al Asociaţiei Clubul Libertăţii, locuieşte în Cluj.

Calin Herteg

Călin Herţeg

40 de ani, căsătorit, absolvent al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Filosofie şi doctor în filosofie la Univesitatea de Vest Timişoara. Lector al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, antreprenor şi ong-ist.

Mihail Albişteanu

Mihail Albişteanu

Absolvent al Facultăţii de Istorie (Iaşi) şi al unui master în Jurnalism, este profesor la o şcoală din capitala Moldovei. Începând din 1993 activează în sectorul non-profit, ca fondator şi lider al unor organizaţii neguvernamentale.

Florin Drăgan

Florin Drăgan

40 ani, căsătorit, absolvent al Facultăţii de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, antreprenor în domeniul agricol, locuieşte în Brăila.

Augustin Ofiţeru

Augustin Ofiţeru

Antreprenor în domeniul energiei alternative, doctor în biochimie al Academiei Române. Bucureşti.

Adrian Ardeleanu

Adrian Ardeleanu

44 ani, căsătorit, un copil, absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică / Automatică şi Informatică Industrială din cadrul Universităţii Valahia Târgovişte, locuieşte în Târgovişte.

Ştefan Bârgăoanu

Ştefan Bârgăoanu

Căsătorit, tată a doi copii. Softist (nu sofist) din 1998, Agile coach. Pasionat de Agile, Conservatorism și muzica bizantină.

Lucian Pavel

Lucian Pavel

46 de ani, mândru tată de băiat și fată; specialist tipograf, cu o experiență de peste 25 de ani în Desktop Publishing (DTP), pre-press în offset și flexografie, supervizare grafică; om de dreapta, anti-comunist și conservator. Ieșean get-beget, crescut, educat, format în urbea teilor lui Eminescu.

Alexandru Aniţei

Alexandru Aniţei

Bucureşti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.